Kényeztető ajándékcsomag

23.990Ft

Kényeztető ajándékcsomag országos kiszállítással!

Számtalan pillanatot töltünk el mindennapjainkban a munkával, a felelősségekkel és a rohanó életstílussal. Azonban mindannyian megérdemlünk egy kis kikapcsolódást és időt önmagunkra, hogy felfrissüljünk és újra feltöltődjünk. A Kényeztető ajándékcsomagunk tökéletes választás annak a különleges embernek az életében, aki megérdemli ezt a kis luxust és figyelmet. Egyedileg összeállított ajándékcsomagunk minőségi termékeket tartalmaznak!

Ez a csomag egy elegáns és romantikus élményt kínál, amely elmerülésre és relaxációra inspirál.
A kényeztető ajándékcsomag tartalma:

Fürdősók: A fürdősó kellemesen pihentető és nyugtató érzést nyújt a fürdőzés közben. A finom illatú fürdősóval azonnal ellazul és elfelejti a mindennapi stresszt.

Rózsa Alakú Fürdősó: Ezek a bájos rózsa alakú fürdősók az érzékeket kényeztetik és a fürdőzés egyedülálló élménnyé varázsolják. A rózsaszirmok finoman olvadnak el a vízben, felszabadítva az illatokat, a bőrét puhává varázsolva.

Pálcás Illatosító: A pálcás illatosító segít megteremteni egy nyugodt és romantikus légkört bármelyik helyiségben. A pálcaillatosító finom és tartós illatot áraszt maga körül.

Gyertya: A gyertya megteremti a tökéletes hangulatot. Amikor meggyújtja ezt a gyertyát, az illata és meleg fénye azonnal ellazítja és felmelegíti a szívét. A romantikus rózsaszín szín tovább fokozza az élményt.

Szállas Tea: A szállas tea egy ízletes és egészséges módja a kikapcsolódásnak. A tea kellemesen felfrissít, és tökéletesen kiegészíti a fürdőzés és a relaxáció élményét.

Szappan: Az illatos szappan élvezetes élményt nyújt a bőrének. Fokozza a fürdőzés relaxációs hatását, amikor puha illata megnyugtatja.

Fürdőkristály: A fürdőkristályok gazdag, illatos összetevőket és hatékony gyógynövényeket tartalmaznak. Ezen kívül egyedülálló illatot nyújtanak a bőrének, és a fürdőzés élményét segítenek mélyebb szintre emelni. A kristályok frissességet, pihentető hatást és feltöltődést biztosít!

A kényeztető Ajándékcsomag tökéletes ajándék lehet szeretteinek, párjának vagy bármely alkalomra, amikor kifejezni szeretné a gondoskodás érzését.
Tegye lehetővé szerettének hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön, és élvezzék a luxust, amit megérdemelnek.

Válassza Kényeztető Ajándékcsomagunkat és tegye felejthetetlenné a pillanatot!

  • kérés esetén módosítható a csomag tartalma
  • országos kiszállítással egységes áron!
  • Egyes termék változási jogát fenntartom, amennyiben nem elérhető készlethiány miatt!

A kényeztető ajándékcsomag tartalmazza a csomagolást, kiegészítőket , és a kosár árát is!

Kövessen minket : Facebook / Instagram

Szállítási idő 2-3 munkanap!
Egységes szállítási díj 2.790Ft
30.000 Ft-tól ingyenes szállítás!

Amennyiben módosítani szeretne a csomagon, kérjük írja meg Itt!

A megrendelésről készült számlát kizárólag a számlázási adatoknál megadott e-mail címre kerül kiküldésre.  

0
    0
    Kosár tartalma