Gift-Box Ajándékcsomag

Ajándékcsomag küldés országos kiszállítással

Vásárlóink mondták

“Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást, nagyon köszönjük! A csomag szuper meglepetés volt a névnaposnak, pontosan a megbeszéltek szerint érkezett, minden benne volt és csodásan nézett ki!”

Mónika – Skócia

5* -os szolgáltatás! Nagyon köszönöm a kedves, készséges szolgáltatást, nagy segítség volt, hogy teljesen egyedi igények alapján volt kedves nagyszerű ajándékcsomagokat összeállítani a családnak 🙂 Talán egyedülálló módon a piacon! A végeredmény gyönyörű, igazán impozáns karácsonyi ajándékok lettek! Kár, hogy láthatom az arcokat, amikor a címzettek megkapják:) Filmbe illő lesz, az biztos.
Nagyon hálás vagyok a segítségért, a legközelebbi névnap/születésnap előtt jelenkezem ismét!

Krisztina – Budapest

Teljes elégedettség. Csak ajánlani tudom a Kovács Éva által elkészített ajándékcsomagokat.
Rendkívül jó kommunikáció, megbízhatóság, és igény szerinti egyedi csomagok elkészítése. Több, különféle csomagot rendeltem melyek a megbeszélteknek megfelelően elkészültek és a címzettekhez időben megérkeztek. A kosarakba minőségi termékek kerültek, igényes díszítéssel. A címzettek hatalmas örömmel és elégedettséggel kaptak kézhez az ajándékcsomagjaikat. Külföldről intéztem a csomagok megrendelését, rendkívül könnyeden néhány email es telefonhívás lebonyolításával. Köszönet a megbízható ügyintézésért.

Zsolt – Egyesült Államok

Nagyon meg voltam elégedve a rendeléssel és a szállítással. Minden rendben ment az ajándéknak nagyon örültek. Köszönöm.

Piroska

Nagyon örülők, hogy Évára esett a választásom, mikor a karácsonyi ajándékkosarak elkészítésére került sor. A csomagok a mindennapi életben is használt termékeket tartalmazzak, praktikusak és igényesen kiválasztottak. A családom nagyon örült nekik és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Évától fogok rendelni. Ő ugyanis karácsony előtt, az utolsó pillanatban is készségesen segített, amikor a futárral akadt egy kis problémánk. Köszönjük szépen!

Beatrix – Írország

Írjon véleményt rólunk

Tisztelt korábbi megrendelőm! Köszönöm mégegyszer bizalmadat felém. Remélem meg voltál elégedve az elkészített ajándékcsomaggal és szolgáltatással!

Amennyiben úgy gondolod, akkor írd meg véleményed és az néhány napon belül elérhető lesz weboldalomon!

Köszönöm ismételten megrendelésed!

Üdvözlettel: Kovács Éva

0
    0
    Kosár tartalma