Gift-Box Ajándékcsomag

Ajándékcsomag küldés országos kiszállítással

Vásárlóink mondták

“Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást, nagyon köszönjük! A csomag szuper meglepetés volt a névnaposnak, pontosan a megbeszéltek szerint érkezett, minden benne volt és csodásan nézett ki!”

Mónika – Skócia

5* -os szolgáltatás! Nagyon köszönöm a kedves, készséges szolgáltatást, nagy segítség volt, hogy teljesen egyedi igények alapján volt kedves nagyszerű ajándékcsomagokat összeállítani a családnak 🙂 Talán egyedülálló módon a piacon! A végeredmény gyönyörű, igazán impozáns karácsonyi ajándékok lettek! Kár, hogy láthatom az arcokat, amikor a címzettek megkapják:) Filmbe illő lesz, az biztos.
Nagyon hálás vagyok a segítségért, a legközelebbi névnap/születésnap előtt jelenkezem ismét!

Krisztina – Budapest

Teljes elégedettség. Csak ajánlani tudom a Kovács Éva által elkészített ajándékcsomagokat.
Rendkívül jó kommunikáció, megbízhatóság, és igény szerinti egyedi csomagok elkészítése. Több, különféle csomagot rendeltem melyek a megbeszélteknek megfelelően elkészültek és a címzettekhez időben megérkeztek. A kosarakba minőségi termékek kerültek, igényes díszítéssel. A címzettek hatalmas örömmel és elégedettséggel kaptak kézhez az ajándékcsomagjaikat. Külföldről intéztem a csomagok megrendelését, rendkívül könnyeden néhány email es telefonhívás lebonyolításával. Köszönet a megbízható ügyintézésért.

Zsolt – Egyesült Államok

Nagyon meg voltam elégedve a rendeléssel és a szállítással. Minden rendben ment az ajándéknak nagyon örültek. Köszönöm.

Piroska

Nagyon örülők, hogy Évára esett a választásom, mikor a karácsonyi ajándékkosarak elkészítésére került sor. A csomagok a mindennapi életben is használt termékeket tartalmazzak, praktikusak és igényesen kiválasztottak. A családom nagyon örült nekik és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Évától fogok rendelni. Ő ugyanis karácsony előtt, az utolsó pillanatban is készségesen segített, amikor a futárral akadt egy kis problémánk. Köszönjük szépen!

Beatrix – Írország

0
    0
    Kosár tartalma